Lessen

We trainen in kleine open groepen met beginners en gevorderden door elkaar. Iedereen krijgt op eigen niveau aanwijzingen. We volgen geen vaste methode; herhalen, kijken, uitproberen, voelen en bewustzijn zijn de ingrediënten die al jaren leiden tot groei en ontwikkeling van Fire Dragon studenten.

Op 14 maart hebben we de school moeten sluiten wegens het Corona virus en stuurden we leden van Fire Dragon video's om thuis door te trainen. Vanaf 20 mei zijn we gaan trainen in het park en dat blijven we voorlopig doen, aangevuld met lessen in de zaal die per 1 juli weer mogelijk waren.

Lesrooster 2020

Dao Lu is de naam van onze methode; de lessen zijn uitgesplitst in Dao Lu | (Chi Kung), Dao Lu — (Tai Chi) en Dao Lu / (Lu Kung Fu). Elke training heeft een andere nadruk maar is gebaseerd op de gemeenschappelijke Dao Lu principes.

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
9.00 | —
Segbroekpark

9.00 | —
Westbroekpark
9.00 | —
Fire Dragon
9.00 | —
Segbroekpark
9.00 | —
Segbroekpark


10.30 /
Fire Dragon

20.00 |
Fire Dragon
20.00 | —
Fire Dragon
20.00 /
Fire Dragon
20.00 |
Fire Dragon


17.00 /
Verademing
20.00 /
Verademing
21.15
Vormtraining

20.00 /
VerademingProeflessen
Wil je een les uitproberen? Je bent welkom om een les mee te komen doen. We trainen in gemakkelijk zittende kleding, in het park op blote voeten in het gras of op gewone schoenen. Binnen op blote voeten of sokken.
Aanmelden voor een proefles kan via info@firedragon.nl
Een proefles kost € 10,- graag overmaken naar rekening nr. NL93 INGB 0009 1905 51 t.n.v. Fire Dragon te Den Haag.

Lidmaatschap

Lidmaatschap € 55,- per kalendermaand, geeft toegang tot alle lessen
Jeugdleden tot en met 15 jaar € 40,- per kalendermaand, geeft toegang tot alle lessen
Privéles of gesprek € 55,- per keer
Losse groepsles € 15,- per keer
Proeflessen € 10,-

Deze prijzen zijn inclusief btw.

Betaling

Betaling geschiedt per kalendermaand aan het begin van de maand, door overmaking op rekening nr. NL93 INGB 0009 1905 51 t.n.v. Fire Dragon te Den Haag.
De contributie geeft toegang tot alle lessen en geldt voor alle maanden van het jaar, ongeacht hoeveel je traint. In één zomermaand geldt een aangepast rooster: de intensieve Zomertraining. Als je aan, of een deel van, de zomertraining deelneemt, krijg je een korting van €55,- . Fire Dragon leden ontvangen ook korting op alle workshops die gedurende het jaar worden georganiseerd.
Je betalingsverplichting loopt door tot en met de kalendermaand waarin je je lidmaatschap mondeling of per e-mail opzegt; je hebt dus géén jaarabonnement.
Als je op vakantie gaat, loopt je contributie dus door, maar als je bijvoorbeeld voor werk in het buitenland regelmatig langere periodes weg bent, kunnen we bespreken wat een eerlijke bijdrage is. Ook hanteren we Hanneke's (v.d.) Werf-Methode: als je langdurig weg bent, mag je je trainingsplek uitlenen aan een vriend of vriendin!