Workshops

Fire Dragon verzorgt regelmatig workshops Chi Kung, Tai Chi Chuan en Lu Kung Fu.

De workshops zijn geschikt als kennismaking met één van de trainingen maar geven ook verdieping en een 'boost' aan je vaardigheden als je al langer traint. Voor zowel bedrijven, instellingen als particulieren zijn workshops op maat mogelijk door één of meer leden van ons team.

Dao Lu weekend #9

Zaterdag 11 en zondag 12 januari van 9.00-17.00

We trainen weer de Dao Lu Flow Drill 2.0 en de lange Tai Chi vorm. Veel partner training en een paar thema besprekingen met o.a. kennis uit het veld van fysiotherapie van Tim: hoe kun je complexe oefeningen opbreken in kleine trainbare stukjes?
Er zal weer voldoende tijd zijn voor verdieping, vragen stellen en uitwisselen van ervaringen.

Kosten:
heel weekend € 200,-
€ 110,- voor een dag
€ 70,- dagdeel met lunch
€ 55,- dagdeel

Dao Lu weekend #10

Zaterdag 19 en zondag 20 september van 9.00-17.00

(Oorspronkelijk zou dit weekend een half jaar eerder hebben plaatsgevonden, op 14 en 15 maart, omdat toen steeds meer bekend werd over het Coronavirus hebben we, een paar dagen voor de lockdown, besloten tot uitstel)

De vorige Weekenden waren steeds weer inspirerend om slimmer te trainen en helderer te verwoorden waar Dao Lu voor staat.
We willen nieuw inzichten met je delen, nieuwe Dao Lu Flow Drill 2.0 toepassingen bespreken en trainen, we zijn benieuwd naar hoe het leerlingen en trainers vergaat, hier en buiten Den Haag met hun trainen, met hun lesgeven en de manier waarop ze Dao Lu toepassen in hun werk en dagelijks leven.
Veder: hoe verbind je de Flow Drill met de Tai Chi vorm en hoe pas je het geleerde toe in Push hands/Chi Sau en zelfverdediging?

Kosten inclusief warme lunch en verzorgde pauzes:
heel weekend € 200,-
€ 110,- voor een dag
€ 70,- dagdeel met lunch
€ 55,- dagdeel