Gesprekken

Bij Fire Dragon trainen we Dao Lu; de natuurlijke weg, het pad van de minste weerstand of 'to flow with the go'.

Je natuurlijke weg zou dat pad zijn waarin je het meest volledig tot je recht komt, zowel lichamelijk als geestelijk. We spreken regelmatig over hoe het principe van Dao Lu in het dagelijks leven terug komt en hoe je 'het pad kunt lopen'.

Als je in een persoonlijk gesprek dieper in wilt gaan op hoe dat pad voor jou zou kunnen lopen, welke obstakels, verwarring of keuzemogelijkheden je tegen komt en hoe je meer harmonie kunt brengen in je leven, dan kun je een afspraak maken, ook als je geen lid bent van Fire Dragon.

De groepslessen vormen een basistraining in Dao Lu en zorgen voor het nodige 'onderhoud'. Privélessen en/of gesprekken kunnen helpen specifieke thema's dieper uit te werken. In de gesprekken kun je aandacht en tijd besteden aan het ontwarren van innerlijke conflicten, vastzittende oude ervaringen en disharmonie in relaties.

In alle aspecten van je leven kun je de milde kalme en ordenende principes van Dao Lu terug vinden. Die ontdekkingstocht is zowel een studie als een training en een therapie.
Dao Lu leidt tot meer eenheid in je lichaam; tot meer harmonie tussen je verschillende 'delen' zoals denken, voelen en doen en tot meer duidelijkheid en harmonie in je relaties met anderen. De helderheid die daardoor kan ontstaan geeft je ook een heldere blik op het 'hogere'; je zingeving aan jouw leven.

De gesprekken zijn met Mark Sluijter.

Afspraak maken?

Voor een afspraak kun je bellen 070-3465281 of mailen naar info@firedragon.nl
De gesprekken vinden plaats in de trainingszaal. Ik zorg voor een kop thee en een schetsbord om gedachten te ordenen. De gesprekken duren zo lang als nodig maar komen meestal neer op ongeveer een uur.
We bekijken per keer of en wanneer je een vervolggesprek wilt.

Kosten

De kosten zijn zoals een privé les: €55,- per keer.